Αγαπητοί γονείς

Με χαρά σας καλωσορίζω στον δικτυακό τόπο του σχολείου μας.
Ονομάζομαι Μαρία Ανδρακάκου, είμαι Μαθηματικός με πολύχρονη Διδακτική και Διοικητική εμπειρία και πρόσφατα ανέλαβα την Διεύθυνση της Ελληνικής Σχολής του Αmerican Academy.

Έχοντας την εμπιστοσύνη της Διοίκησης, συνεπικουρούμενη από τον αξιολογότατο Σύλλογο των Καθηγητών, αλλά και σε συνεργασία με την οικογένεια, σας διαβεβαιώνω ότι με ζήλο, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια θα επιτύχουμε σωστή διαπαιδαγώγηση κάθε παιδιού, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την υπευθυνότητα, ταυτόχρονα με τον σεβασμό στον εαυτό του και τους άλλους, προσόντα που απαιτούνται, για μια επιτυχημένη είσοδο σε ένα κόσμο που αλλάζει.

Μέσω των εκπαιδευτικών δράσεων, με καινοτόμα προγράμματα, με συνεργασίες με Ευρωπαϊκά σχολεία, με εκδηλώσεις και διδακτικές επισκέψεις θα δώσουμε σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα να αναδείξει, ιδιαίτερα, ταλέντα και ικανότητες.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, θα σας δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου μας, καθώς επίσης και για τις διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, που θα πραγματοποιούνται καθ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Τελειώνοντας εύχομαι σε όλους τους μαθητές, η καινούργια σχολική χρονιά να είναι γεμάτη με χαμόγελα επιτυχίας και προόδου.