ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ

[panel style= “default” heading=”Υποβολή αίτησης για εργασία”]

Η Αμερικανική Ακαδημία είναι ένα μικρό ακαδημαϊκό ίδρυμα, όπου το φιλικό περιβάλλον δημιουργεί ατμόσφαιρα γρήγορης αλληλογνωριμίας, με άμεση διάθεση υποστήριξης και παροχής συμβουλών.

Ο όμιλος διαθέτει ένα πολλαπλό συνδυασμό των τύπων σχολείων. Υπάρχουν τρεις Παιδικοί Σταθμοί (2-5 ετών), δύο Δημοτικά Σχολεία (5-11 ετών) και δύο σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (11-18 ετών), ένα οικοτροφείο, Ελληνικό Γυμνάσιο – Λύκειο και Κέντρο Στήριξης Μάθησης! Όλα οποία προσθέτουν στο χαρακτήρα των σχολείων μας.

Αναζητούμε πάντα ενθουσιώδες εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό για να βοηθήσει στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στις εκπαιδευτικές μας εγκαταστάσεις. Αν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για μια θέση εκπαιδευτικού, παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά παρακάτω για τις τρέχουσες κενές θέσεις και δείτε αν πληροίτε τις απαιτήσεις προϋποθέσεις της θέσης εργασίας που σας ενδιαφέρει.

Αν τυχόν δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας, μη διστάσετε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας

24 Despinas Pattichi Street, 3071, Limassol

 

Δυστυχώς, λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων και των βιογραφικό δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσουμε μαζί σας ξεχωριστά με τον καθένα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραλαβή, τη διαδικασία ή το αποτέλεσμα της αίτησής σας. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα ενημερωθούν εντός του μήνα υποβολής της αίτησης.

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία

[/panel]