ΕΝΑ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

[panel type=”default” heading=”Πληροφορίες για το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα”]

Το Σχολείο διδάσκει τους νέους μαθητές μέσα σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον και τους καθοδηγεί να επιδιώκουν πάντα την αριστεία. Στις μικρές τάξεις διεξάγονται ζωηρές συζητήσεις και ενθαρρύνεται η ανεξάρτητη κριτική σκέψη και η δημιουργικότητα. Μια ευρεία ποικιλία των θεμάτων στα αγγλικά, μαθηματικά, επιστήμες, γλώσσες, και κοινωνικές μελέτες, θρησκευτικές σπουδές και φυσικά τέχνες και σχεδιασμό, διδάσκονται με επιτυχία στην τάξη όλο το χρόνο.

Στο τέλος του έτους παρακάθηνται σε εσωτερικές και εξωτερικές εξετάσεις για να προσδιοριστεί η ικανότητα των μαθητών να προχωρήσουν με την εκπαίδευσή τους.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με θέματα μάθησης και τα αποτελέσματα μπορείτε να επισκεφθείτε τις σχετικές σελίδες του προγράμματος σπουδών:

Δημοτικό σχολείο

Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

[/panel]