There is nothing to show here!
Slider not found.

Όλος ο κόσμος άνοιξε μπροστά μου όταν έμαθα να διαβάζω

MARY BETHUNE

 

Ένα μεγάλο δίκτυο σχολείων ακολουθούν το Αγγλικό Εθνικό Αναλυτικό Πρόγραμμα, το οποίο είναι ένα τυποποιημένο πρόγραμμα σπουδών που ακολουθείται από χιλιάδες αγγλόφωνα σχολεία σε όλο τον κόσμο. Επιλέγοντας μια βρετανική εκπαίδευση για το παιδί σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συνέχεια της εκπαίδευσής του οπουδήποτε στον κόσμο. Το ίδιο Συμβούλιο που συντάσσει το πρόγραμμα σπουδών είναι επίσης υπεύθυνο για την επιλογή και κατανομή των βιβλίων που συνάδει με την ύλη για κάθε μάθημα και σε κάθε επίπεδο.

Όλα αυτά τα βιβλία είναι διαθέσιμα στο βιβλιοπωλείο της Αμερικανικής Ακαδημίας το οποίο είναι ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (07.00 π.μ. – 14:00 μ.μ.). Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε για τα βιβλία σε κάθε σχολείο και θα παραλάβετε τα βιβλία σας στο τέλος της ημέρας. Παρακάτω παρατίθεται κατάλογος τιμών των βιβλίων για κάθε τάξη.

Σε περίπτωση που αιτείστε εισδοχή στην Ελληνική Σχολή της Αμερικανικής Ακαδημίας, παρακαλούμε ανατρέξτε στον παρακάτω κατάλογο βιβλίων. Τα βιβλία για το ελληνικό σχολείο παρέχονται από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου και είναι δωρεάν.

Τα βιβλία είναι μια από τις πλέον βασικές πηγές μόρφωσης για τους μαθητές. Η Αμερικανική Ακαδημία διαθέτει βιβλιοθήκες σε όλα τα σχολεία της και ενθαρρύνει τους μαθητές να δανείζονται βιβλία που μπορούν να διαβάσουν στο δικό τους ελεύθερο χρόνο.