Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε

Η διαδικασία εισδοχής έχει σχεδιαστεί για να μάθουμε περισσότερα για το παιδί σας και για να σας δώσουμε χρόνο να αισθανθείτε άνετα με τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και το εκπαιδευτικό στυλ. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, παρακαλώ σκεφτείτε να προγραμματίσετε μία επίσκεψη. Θα θέλαμε πολύ να σας γνωρίσουμε και σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το σχολείο και τις εγκαταστάσεις μας.

Στο μεταξύ, συμπληρώστε την πιο κάτω αίτηση και ξεκινήστε τη διαδικασία εγγραφής! Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα πιο κάτω:

Γραφείο Εισδοχής και Νεοεισερχομένων, 24, Οδός Δέσποινας Παττίχη S, 3071, Λεμεσός
admissions@americanacademy.ac.cy
(+357) 25 337054


Μέρος 1: Προσωπικά στοιχεία παιδιού

 

Προηγούμενο Σχολείο

  (Παρακαλώ συμπληρώστε μόνο το προηγούμενο σχολείο)

 

Αδέλφια Παιδιού

  (Παρακαλώ σημειώστε εάν το παιδί έχει αδέλφια)

 

Εκπαιδευτική Στήριξη

 

Μέρος 2: Πληροφορίες Υγείας Παιδιού

 

Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης

 • Δίνω άδεια στην Αμερικάνικη Ακαδημία (Ιδιωτική), να παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες στο παιδί μου εάν χρειαστεί και να ζητήσει Ιατρική βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλων περιστάσεων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών και που μπορεί να απαιτούν επείγουσα προσοχή. Κατανοώ ότι το σχολείο θα επικοινωνήσει μαζί μου / εμάς το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο σχολείο, το παιδί σας θα μεταφερθεί αυτόματα στο Γενικό Νοσοκομείο, εκτός εάν δηλώσετε παρακάτω ότι επιθυμείτε το παιδί σας να μεταφερθεί σε άλλη κλινική με δικά σας έξοδα.
 

Μέρος 3: Πληροφορίες Γονιών / Κηδεμόνων

  Ονοματεπώνυμο

 • Εθνικότητα

 • Τοποθεσία Γέννησης

 • Αρ. Διαβατηρίου - Αρ. Ταυτότητας

 • Επάγγελμα

 • Όνομα Εργοδότη

 • Τηλέφωνο Εργασίας

 • Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

 • Εξουσιοδοτούμε το σχολείο να μεταβιβάσει το όνομα, το τηλέφωνο, το φαξ, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα στοιχεία της επιχείρησής μας για να συμπεριληφθούν στο P.T.A. Business Directory, που αποστέλλει πληροφορίες και διαφημιστικό υλικό για εκδηλώσεις και υπηρεσίες σχολείων για επικοινωνιακούς σκοπούς. Εξουσιοδοτούμε το σχολείο να μεταβιβάζει τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού μας σε επίσημα κυβερνητικά τμήματα. Δεχόμαστε ότι το παιδί μας μπορεί να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό για το σχολείο, όπως διαφημιστικά φυλλάδια, βίντεο και μάρκετινγκ Διαδικτύου.videos and Internet marketing.
 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΟΝΕΩΝ / ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  Εγώ/Εμείς, ο γονιός/κηδεμόνας του

 • συμφωνούμε στα εξής:

 

Verification